Scrisoare de intentie pentru practica

Subiect: In atentie Doamnei Director Popescu Lucia

Stimata Doamna Director,


Va adresez prezenta scrisoare de intentie cu dorinta de a-mi desfasura perioada de practica in cadrul companiei pe care o reprezentati.
In anii precedenti mai multi colegi de-ai mei au efectuat stagiul de practica in cadrul companiei, neavand decat cuvinte de lauda cu privire la colaborarea avuta cu dumneavoastra.
Prin urmare, m-am decis ca anul acesta sa va trimit aceasta scrisoare de intentie, in speranta ca voi putea efectua stagiul de practica intr-o companie cu un feedback pozitiv.
Sunt studenta in anul IV a Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, specializarea Controlul si Expertiza Produselor Alimentare. In cei patru ani de studiu efectuati pana in prezent am mai colaborat cu urmatoarele companii: Exemplu 1, Exemplu 2, Exemplu 3.
Sunt o persoana responsabila, dinamica, comunicativa si onesta, calitati pe care le pot sustine cu recomandari primite de la profesori si de la fostii colaboratori.
Pe langa practica efectuata in diferite companii, inca din clasa a-XII-a fac voluntariat, obisnuind sa merg un weekend pe luna la unul dintre adaposturile de caini din apropierea Bucurestiului.
Daca veti considera ca pregatirea si experienta mea sunt suficiente in vederea unei colaborari, ma puteti contacta in orice moment pentru a pune la punct detaliile referitoare la efectuarea perioadei de practica  in interiorul companiei Dvs.

Cu respect,
Irimia Irina


Etichete: scrisoare de intentie pentru practica
Autor: Model scrisoare de intentie

Un comentariu:

  1. Aveti si un model de scrisoare de intentie pentru practica in banca? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere