Model scrisoare de multumire

Model scrisoare de multumire in urma unei colaborari  

Catre Doamna/Domnul
................


Va transmit prezenta scrisoare de multumire ca semn de apreciere si respect vis-a-vis de felul in care ati tratat problemele aparute pe parcursul colaborarii. Desi stiam de la fosti colaboratori, ca firma dumneavoastra este una care isi respecta contractele si clientii, profesionalismul de care ati dat dovada m-a convins pe deplin de calitatea serviciilor pe care le oferiti.
In momentul in care am apelat la dumneavoastra eram convins ca problemele tehnice pe care le aveam, erau ireparabile (am constatat asta dupa ce am mai contractat cateva firme), insa personalul de care dispuneti a demonstrat inca o data ca nu detin degeaba titlul de cei mai buni. In speranta unei colaborari viitoare la fel de avantajoasa, va multumesc si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti!

Iliescu Ion,
Director General Firma Srl


Etichete: Model scrisoare de multumire


Model scrisoare de multumire pentru confirmarea unei rezervari 


In atentia
................

In data de 20.05.2013 am facut o rezervarea la hotelul dumneavoastra pentru perioada 01.08.2013 - 05.08.2013. Va adresez aceasta scrisoare de multumire pentru a va confirma prezenta mea in intervalul de timp pentru care am facut rezervare, si nu in ultimul rand, pentru faptul ca ati binevoit sa-mi pastrati rezervarea, chiar daca nu v-am platit un avans. Va felicit pentru felul in care va tratati clientii, si ma angajez sa va recomand si altor prieteni de-ai mei.

Cu respect,
Toma Nicolae

Etichete: Model scrisoare de multumire


Model scrisoare de multumire dupa anularea unei rezervari

Catre
...............................

In urma cu o luna am rezervat prin intermediul agentiei pe care o detineti patru bilete de avion - pentru cursa Bucuresti-Londra din data de 05.06.2013. Din pacate, am fost nevoit ca in urma cu o saptamana sa anulez rezervarea facuta anterior. Motivele au fost, asa cum am spus si atunci, personale, de o importanta suficienta incat sa-mi anulez nu numai biletele, ci intreaga calatorie programata. Prin intermediul acestei scrisori de multumire, voiam sa va multumesc pentru intelegere, si sa va asigur ca pe viitor, atentia mea se va indrepta tot catre agentia pe care o detineti in privinta rezervarii biletelor pentru avion. 

Cu stima,
Chitu Daniel


Etichete: Model scrisoare de multumire

Model scrisoare de multumire dupa primirea unei oferte


Stimata Doamna,

Zilele trecute am primit oferta dumneavoastra pentru montajul unui aparat conditionat. Va multumesc pentru raspunsul rapid si prompt! Saptamana viitoare nu sunt in Bucuresti, insa incepand cu data de 14.07.2013 o sa fiu acasa si va stau la dispozitie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ma anuntati cu 2-3 ore inaintea venirii echipei. Am luat in calcul pretul si timpul de executie si ma declar multumit de amandoua. Daca apar alte modificari pe parcurs nu ezitati sa ma contactati, la randul meu voi face acelasi lucru.


Doamne ajuta,
Stoian Mihai

Etichete: Model scrisoare de multumire

Model scrisoare de multumire dupa acordarea unui interviu

Stimate Domn,

Din momentul in care am vazut oferta cu job-ul la firma dumneavoastra, am sperat ca voi fi contactat pentru un interviu. Cunosc firma dvs. de cativa ani si intotdeauna mi-am dorit sa lucrez acolo, tinand cont de valorile si principiile pe care le promovati. Va multumesc pentru sansa pe care mi-ati acordat-o si pentru interesul manifestat in privinta pregatirii profesionale.
Confirm prezenta la interviul programat in data de 28.06.2013.

Numai bine,
Stanciu Dan


Etichete: Model scrisoare de multumire

Importanta unei scrisori de multumire

Dale Carnegie, cunoscut autor american de carti despre auto-imbunatatire, spune intr-una din cartile sale ca a transmite un mesaj de multumire dupa o colaborare este, uneori, mai important decat plata serviciilor.
Desi oamenii de afaceri fac afaceri pentru bani, semnele de multumire si apreciere sunt si ele foarte importante. In unele situatii, o scrisoare de multumire poate transforma o colaborare nu tocmai buna, in ceva reciproc avantajos. De cealalta parte o scrisoare de multumire poate reprezenta reimprospatarea unor relatii mai vechi sau asigurarea unor relatii bune pe viitor.
In tot cazul, o scrisoare de multumire aduce doar beneficii si in plus, redactarea ei este simpla si necesita foarte putin timp.

Cand trimit o scrisoare de multumire ?

O scrisoare de multumire poate fi trimisa oricand, in urma unei colaborari intre doua persoane, companii. Trimiterea unei scrisori depaseste cu mult inmanarea unei carti de vizita. Mai jos aveti cateva exemple de situatii in care puteti trimite o scrisoare de multumire :

- cand ai primit comanda facuta
- cand ti s-a aprobat o cerere pentru amanare
- dupa primirea unei scrisori de apreciere
- cand esti invitat la un eveniment
- primesti o oferta
- ai primit rezolvarea unei reclamatii facute
- cineva te-a recomandat
- ai primit un interviu pentru un job
- ai primit un produs spre testare
- ai primit ceva gratuit
- ai fost sponsorizat
...... etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu