Scrisoare de intentie Avocat

Ca si pentru celelalte profesii, scrisoarea de intentie pentru avocat, trebuie sa contina detalierea competentelor dobandite, certificarile obtinute si responsabilitatile specifice profesiei/functiei pentru care se aplica. Mai jos, va vom arata un model de scrisoare de intentie avocat, pe care il puteti adapta in functie de nevoile dumneavoastra.



Model scrisoare de intentie de intentie avocat


Catre.....

Stimata Doamna / Stimate Domnule,

  Numele meu este IONESCU ION si va trimit prezenta scrisoare de intentie, in urma ofertei ocuparii postului de AVOCAT DEFINITIV, oferta pe care ati postat-o pe vvvvvv.x-joburi.ro.
  Sunt proaspat Absolvent al Facultatii de Drept Bucuresti, media de absolvire fiind 9. In afara perioadei de stagiatura, pe care am efectuat-o la Casa de Avocatura X, nu am alta experienta. La cerere, pot pune la dispozitie recomandari din partea Casei de Avocatura unde am efectuat stagiul.
  Studierea profilului companiei dumneavoastra si cerintelor postului, mi-au trezit interesul, atat din punct de vedere al perspectivelor profesionale, cat si a reputatiei de care compania dumneavoastra se bucura in randul companiilor de profil.
  Consider ca am studiile, experienta si profilul moral, necesare acestui post.
  Atasez cv-ul meu, si astept cu nerabdare o posibila intalnire, pentru detalierea competentelor.

Cu stima,
Ionescu Ion
0722 +++ +++

Etichete: model, scrisoare de, intentie, motivatie, prezentare, avocat
Autor: Scrisori de intentie

5 comentarii:

  1. Pot folosi modelul asta si pentru alte functii? Sau este exclusiv pentru functia de avocat? M-ar interesa un model pentru functie de gestionar depozit. Daca aveti asa ceva, va rog sa-mi dati si mie un link cu adresa unde este modelul respectiv.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, se poate. Toate modelele pot fi folosite pentru orice tip de job. Important este sa schimbi informatiile specifice, studiile si experienta (bineinteles). In rest...structura si modul de adresare poate ramane acelasi. Referitor la modelul pentru gestionar, inca nu avem postat un articol pe tema asta, insa poti folosi celelalte modele.
    O sa punem in curand si un model dedicat postului de gestionar. Bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru raspuns. Am luat modelul deja...si l-am adaptat nevoilor mele. Daca vrei ti-l pot trimite pe e-mail, am facut unul special pentru gestionar. Si daca-ti place il postezi aici :D in felul asta imi aduc si eu contributia, ca tot te-am copiat :-))) Astept un e-mail de la tine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Poti folosi cv-ul de la bestjos. Click aici http://goo.gl/pTCppf

      Ștergere